A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа
"Інклюзивно-ресурсний Центр"
Буської міської ради

Вихованці ІРЦ Львівщини отримали планшети та наплічники від UNICEF

Дата: 12.07.2022 17:31
Кількість переглядів: 45

Серед інклюзивно-ресурсних центрів Львівської області розподілили 64 планшети та 250 наплічників з навчальними наборами.

Їх надали БО «Освітня платформа» у співпраці з Дитячим фондом «UNICEF».

«Рюкзаки і планшети – це інструменти, завдяки яким ми зможемо поспілкуватися з вами і допомогти хоча би маленькою гуманітарною допомогою дітям. Ми прагнемо розуміти, які насамперед потреби зараз є у закладів освіти, у дітей і вчителів, щоб в майбутньому допомагати там, де є потреба», – зазначила представниця БО «Освітня платформа» Анастасія Набокова.

Подарунки від благодійників директорам інклюзивно-ресурсних центрів вручили представники «Освітньої платформи» та «UNICEF» разом з профільним заступником начальника Львівської ОВА Іваном Собком та заступницею директора департаменту освіти і науки ОВА Ольгою Котовською.

Як розповів Іван Собко, БО «Освітня платформа» звернулася в департамент освіти і науки Львівської облдержадміністрації з пропозицією посприяти у розповсюдженні індивідуальних навчальних наборів та планшетів для ІРЦ.

 «Профільні департаменти роблять все можливе, щоб підтримувати дітей та школи в час війни. І допомога благодійних фондів дуже важлива. Фонд «UNICEF» допомагає українським дітям від початку повномасштабного вторгнення – у в сферах медицини, освіти, соцзахисту.

Сьогоднішні подарунки – це їхня чергова добра справа для розвитку наших дітей та початок безпосередньої співпраці благодійного фонду «Освітня платформа» та «UNICEF» з департаментом освіти», –  додав Іван Собко.

Зазначимо, що одним з напрямів роботи організації «Освітня платформа» є допомога дітям із вразливих категорій сімей у доступі до освітніх послуг та забезпечення їх необхідними засобами, зокрема канцелярським приладдям та рюкзаками. У відповідь на виклики, пов’язані із порушеннями прав дитини на безпеку та освіту у стані війни, у межах співпраці з Дитячим Фондом UNICEF БО «Освітня платформа» всіляко прагне наблизити освітні послуги та соціально-психологічну допомогу для дітей та їхніх сімей з числа ВПО. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора