A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа
"Інклюзивно-ресурсний Центр"
Буської міської ради

Безпека дітей з особливими освітніми потребами

Дата: 08.09.2023 09:00
Кількість переглядів: 15

Безпека дітей з особливими освітніми потребами

З розвитком технологій та доступністю інтернету діти стають все більш активними користувачами цього середовища. Однак разом з безліччю можливостей, які надає інтернет, з’являються й загрози для безпеки дітей. Важливо думати про безпеку дітей в онлайні, оскільки вірогідність потрапляння дітей у небезпечну ситуацію зростає відповідно до того, наскільки вони активні в інтернеті. Правильне виховання та навчання дітей безпечному користуванню інтернетом є надзвичайно важливою запорукою їхньої безпеки та захисту від потенційних загроз.

Особливо вразливою категорією до викликів у мережі є діти з особливими потребами. Тому важливо дотримуватися певних правил та стратегій для захисту їх онлайн-безпеки. У цьому контексті особлива увага має бути приділена різноманітним інструментам та технологіям, які можуть допомогти створити умови для безпеки дітей з особливими потребами в онлайн-середовищі.

За проведення цього уроку передбачається  сертифікат про підвищення кваліфікації. Подати заявку на отримання сертифікату можна за кнопкою нижче. Дякуємо за небайдужість!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора