A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа
"Інклюзивно-ресурсний Центр"
Буської міської ради

Інформаційні повідомлення

Дата: від до Скинути

Ресурси у допомогу в ці важкі дні війни...

Дорогі друзі, ми зіткнулися з неймовірним випробуванням війни – і наше завдання вистояти, витримати, перемогти. Що б не було і скільки би часу це не зайняло – вистояти, витримати, перемогти! Попри увесь біль втрат, тривогу за наше майбутнє – ми знаємо: це та дорога, з якої нас ніхто ніколи не зможе звернути - жити, творити нашу дорогу нам Україну, творити її усією любов’ю та відвагою нашого серця – вільною країною вільних людей!

10:11 28.02.2022

Оголошення!

Працівниками ІРЦ проводиться комплексне вивчення дітей, просимо звертатись!

16:20 27.07.2021

Онлайн презентація рекомендацій Проекту технічної допомоги "Супровід урядових реформ в Україні " (SURGe)

Сьогодні 02.06.2021 директор ІРЦ Н.Тронь взяла участь в онлай презентації,  де відбулося представлення  рекомендацій Проекту технічної допомоги "Супровід урядових реформ в Україні" (SURGe), що виконується Alinea International за підтримки Уряду Канади.

15:01 02.06.2021

1 червня - День захисту дітей!!!

1 червня - День захисту дітей!    Працівники ІРЦ щиро вітають кожного з цим чудовим святом!!!     Дитинство - це чудова пора, тому нехай кожна дитина в цей прекрасний святковий день відчує на собі всю материнську і  батьківську любов, підтримку і захист від усіх життєвих негараздів. Бажаємо вам зануритися у свято щастя, усмішок і щирої дитячої радості. Нехай ваші родини будуть міцними, надійними і люблячими. Нехай звучить дитячий сміх, народжуються надії і здійснюються мрії!!!

16:34 01.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора