A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа
"Інклюзивно-ресурсний Центр"
Буської міської ради

23 квітня День психолога !

Дата: 23.04.2019 16:57
Кількість переглядів: 117

     

                                        Своє неофіційне професійне свято психологи відзначають 23 квітня.

    За останні роки ця наука отримала всесвітнє поширення. Ходити на прийом до психолога стало модним. Здоров'я людини, і в першу чергу - дитини, повинно бути не тільки фізичним, але і психологічним. Недарма багато підприємств співпрацюють з психологами, допомагаючи тим самим своїм співробітникам вирішити проблеми особистого і робочого характеру. Сучасний світ дуже жорстокий, щодня ми відчуваємо стреси. Психолог може зрозуміти причину переживань, хвилювань, спокійно вислухати, дати пораду.

   Візит до психолога розкріпачує, робить нас терплячі, стриманіше. Мета "Дня психолога" - показати важливість психологічного здоров'я, важливість і необхідність цієї професії. Варто привітати і сказати спасибі, всім толерантним людям, пов'язаним з цією нелегкою наукою. 
   День психології - це подія, яка сприяє підвищенню рівня психологічної та комунікативної культури, збереженню і зміцненню психологічного здоров'я саморегуляції. Заряджає всіх емоційністю, створює атмосферу дружби, взаєморозуміння, підтримки, вселяє віру в успіх, допомагає розкрити індивідуальність і неповторність кожного !

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора