A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа
"Інклюзивно-ресурсний Центр"
Буської міської ради

Просвітницький тренінг для батьків

Дата: 03.04.2019 16:15
Кількість переглядів: 120

    

      В «Інклюзивно-ресурсному центрі» Буської районної ради, 3 квітня 2019 року, відбулося тренінгове заняття для батьків  працівники центру. Зі вступним словом до присутніх звернулася заступник голови районної державної адміністрації Буської РДА Тетяна Петрівна Сай та директор центру Наталя Мечиславівна Тронь.

  Метою тренінгу стало сприяння становленню батьківської компетентності, шляхом усвідомлення і осмислення механізмів діалогічного спілкування та формування вмінь й навичок конструктивної взаємодії з дітьми у сім’ї.

    Під час заняття батькам запропоновано цікаві завдання для роздумів, релаксу та обміну досвідом спілкування зі своїми дітьми, міні-лекцію про стилі виховання дітей. В ході зустрічі батьки з зацікавленістю включались у обговорення питань виховання дітей, які проходили в цікавих активних ігрових вправах.

     Після тренінгу, який пройшов дуже жваво та емоційно, батьки мали змогу поспілкуватися з фахівцями центру, поділитися враженями про проведене заняття та обмінятися думками про способи виховання своїх дітей.

  Батьки висловили  щиру подяку за професійний підхід працівників інклюзивного центру в організації проведеного заходу.

    Мами прийшли до висновку, що такі зустрічі в тісному колі є ефективними та необхідними в майбутньому.

      


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора