A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа
"Інклюзивно-ресурсний Центр"
Буської міської ради

Інформаційні повідомлення

Дата: від до Скинути

Робочий візит фахівців Радехівського ІРЦ

20 травня 2021 року з робочим візитом наш ІРЦ відвідали фахівці комунальної установи "Інклюзивно-ресурсний центр" Радехівської міської ради. Мета візиту - обін досвідом та надання методичної допомоги, щодо проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини за допомогою комплекту діагностичних методик ІРЦ.

17:21 25.05.2021

Всеукраїнський конкурс малюнка дитини з особливими потребами "Я дитина! Я малюю!"

Учні з особливими освітніми потребами інклюзивних класів Буської територіальної громади беруть участь у Всеукраїнському конкурсі малюнка дитини з особливими потребами "Я дитина! Я малюю!".

09:35 19.05.2021

ВІТАННЯ З ВЕЛИКОДНЕМ!

Із щирою радістю і від щирого серця  вітаємо Вас зі світлим і радісним святом - Великоднем!!!

18:21 01.05.2021

Перші 100 днів для родин, діти яких отримали діагноз аутизм

Посібник "Перші 100 днів для родин, діти яких отримали діагноз аутизм" - навчальне керівництво для батьків, що допоможе знайти відповіді та рекомендації стосовно того, як починати працювати з дитиною. Посібник перекладено українською мовою та адаптовано до реалій України завдяки зусиллям Асоціації CHILD.UA та порталу AUTISM.UA. За основу взято англомовну версію видання від Autism Speaks. Даний посібник розміщено на порталі www.autism.ua для безкоштовного завантаження. Матеріали посібника будуть корисними для батьків, а також для працівників закладів освіти, ІРЦ, центрів соціальної реабілітації, лікарень тощо.

11:56 23.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора