A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа
"Інклюзивно-ресурсний Центр"
Буської міської ради

Інформаційні повідомлення

Дата: від до Скинути

Дистанційне навчання учнів з ООП: відповіді на запитання

Карантин показав, що для учнів з ООП продовжувати навчання вкрай важливо. “Нова українська школа” запитала спеціалістів про поради для дистанційного навчання, які, впевнені, стануть у пригоді під час наступних карантинів (які, хоч і не такі масштабні, але трапляються в Україні щороку). Насамперед, ідеться про ментальні порушення, але поради будуть корисними і для спеціалістів, які працюють з дітьми з інтелектуальними порушеннями.

10:12 20.05.2020

ЕФЕКТИВНІ КОМУНІКАЦІЇ ДЛЯ ОСВІТНІХ УПРАВЛІНЦІВ

ДЕТАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ Мета курсу — сформувати розуміння ролі та місця стратегічних комунікацій у системі управління та нівелювання стереотипів щодо побудови комунікацій; продемонструвати ключові техніки та інструменти, що роблять комунікацію ефективною.

12:20 18.05.2020

ПРАВА ЛЮДИНИ В ОСВІТНЬОМУ ПРОСТОРІ

ІНФОРМАЦІЯ ПРО КУРС Ймовірно у вашому шкільному коридорі висить стінгазета чи плакат з витягами із Загальної декларації прав людини чи Конвенції про права дитини. Напевно, ви читали ці витяги, а то й повні тексти цих міжнародних документів. І точно хоча б один раз запитували себе: «Які права маю я?», «Які права мають діти та їхні батьки?».

11:58 18.05.2020

Протидія та попередження булінгу (цькуванню) в закладах освіти

ПРО КУРС Булінг (цькування) – тривожна тенденція, особливо для сучасного дитячого середовища. За результатами дослідження, проведеного UNICEF у 2017 році, 67% дітей в Україні у віці від 11 до 17 років стикалися з проблемою булінгу (цькування) впродовж останніх трьох місяців, а 24% дітей стали жертвами цього явища.

11:27 18.05.2020

Захист прав людей з інвалідністю

ПРО ЦЕЙ КУРС Якщо ви хоча б раз ставили собі питання: «А хто такі люди з інвалідністю та як до них ставитись?». Якщо хочете дізнатись, що таке права людини та чи мають люди з інвалідністю якісь особливі права або замислювались, як скористатись власними правами чи хочете допомогти іншим у їхній боротьбі за права, то цей курс для вас.

10:50 18.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора